Electro

Building Technologies Electro realiseert elektrotechnische totaalprojecten voor kantoorgebouwen, logistieke en industriële sites, ziekenhuizen, woon- en zorgcentra, voetbalstadia, hotels, stations, luchthavens, data- en shoppingcentra …

Onze ervaren teams staan zowel in voor de studie, het projectmanagement als de realisatie.

Gespecialiseerd in elektrische installatietechnieken

Building Technologies Electro is een referentie op het gebied van speciale gebouwtechnieken: alle mogelijke sterkstroom - zwakstroom technieken en diverse systeemintegraties maken deel uit van het DNA van deze afdeling.

Naast elektrische basisinstallaties helpen wij u ook bij geïntegreerde gebouwensystemen waarbij diverse technieken zoals verlichting, data, branddetectie, toegangscontrole, CCTV, verpleegoproep, … met elkaar gekoppeld en gevisualiseerd worden.

Erkenning klasse 8, ISO 9001 en VCA

Wij zijn erkend als klasse 8 bedrijf en zijn ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Dit is dankzij onze jarenlange ervaring en expertise in het domein van elektrische installaties en dankzij de knowhow van onze eigen studie- en tekenafdeling, project management, gespecialiseerde arbeiders, software ingenieurs en techniekers. Organisatie, vakmanschap en flexibiliteit zijn standaard aan elk project.

Actief in tal van sectoren

Wij realiseerden reeds tal van (totaal)projecten in de volgende sectoren: kantoorgebouwen, zorgsector (rust- en verzorgingstehuizen en ziekenhuizen), logistieke en industriële gebouwen, hotels, retail waaronder shopping centra, voetbalstadia, parkeergebouwen, stations en luchthavens, gevangenissen , ... .

Bovendien kunnen wij beroep doen op de ondersteuning van een eigen bordenbouw en middenspanningsafdeling en kunnen wij u helpen bij eender welke vraag naar energie efficiëntie van uw gebouw.

Referenties van
Electro