Maintenance

De Maintenance teams zijn gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van al de multitechnische installaties (elektriciteit, brandbeveiliging, verwarming, koeling, ventilatie, …) en services in een gebouw.

Onze klanten kunnen deze diensten online opvolgen via een klantenportaal en kunnen steeds gebruik maken van onze 24/24 u Help Desk.

 

Beheer en Onderhoud

Building Technologies Maintenance is een referentie in België op het gebied van het beheer en het onderhoud van al de multi-technische installaties en services in uw gebouw.  

Wij zorgen ervoor dat al uw technische installaties in het gebouw optimaal werken en dit onder de vorm van diverse diensten op maat van jullie noden, gaande van periodiek onderhoud, over het uitvoeren van kleine herstellingen tot full omnium contracten en energieprestatiecontracten. 

24/24u Help Desk

Onze klanten kunnen deze diensten online opvolgen via een klantenportaal en kunnen steeds gebruik maken van onze 24/24 u Help Desk. Dit alles met als doel om een dagdagelijks optimaal comfort te creëren voor de gebruikers van uw gebouw, storingsvrij te kunnen werken met een minimum aan energieverbruik en een garantie te bieden omtrent de opvolging van de life cycle van het gebouw. 

 

Referenties van
Maintenance