HVAC

Building Technologies HVAC is een referentie op het gebied van speciale gebouwtechnieken:  HVAC (Heating, Ventilation & Air Conditioning), Sanitair en een volledig geïntegreerde oplossing voor de automatisering van alle bouwtechnieken (VMANAGER). 

Onze ervaren teams staan zowel in voor de studie, het projectmanagement als de realisatie. 

erkenning klasse 8, iso 9001 en vca

Wij zijn erkend als klasse 8 bedrijf en zijn ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Dit dankzij onze jarenlange ervaring en expertise in het domein van elektrische installaties en dankzij de knowhow van onze eigen studie- en tekenafdeling, project management, gespecialiseerde arbeiders, software ingenieurs en techniekers.

Organisatie, vakmanschap en flexibiliteit zijn standaard aan elk project.

Ontwerp en modellering

De HVAC teams bieden onze klanten een eersteklasservice gaande van het volledige ontwerp en modellering van onze installaties volgens, waar gevraagd, de 3D BIM-standaard, tot de realisatie en de volledige indienststelling.

Onderhoud, kleine aanpassingswerken en latere interventies behoren eveneens tot onze aangeboden diensten.

Eigen werkplaats

Om efficiënt en snel te kunnen werken beschikt de afdeling HVAC / Sanitair ook over een eigen werkplaats voor de productie van ventilatiekanalen in gegalvaniseerd staal, aluminium, roestvrij staal en diverse kunststoffen (PPS, PE).

Referenties van
HVAC